BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Çandır Ortaokulu

Ekrem GEZER - Okul Müdürü

1969 yılında Balıkesir Savaştepe Kurudere köyünde doğdu. İlköğrenimi Kurudere köyünde, Orta ve Lise öğrenimini Savaştepe ‘de tamamladı. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliğinden aldı. Yüksek Lisans Eğitimini Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde, Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yaptı. İlk olarak Kocaeli Karamürsel Fevziye Sözdinler İlköğretim Okulunda göreve başladı. Daha sonra sırasıyla Balıkesir merkez Dedeburnu Köyü İlkokulu, Pamukçu Mebruke Hakkı Kabakçı İlköğretim Okulu ve Kesirven Şehit Mehmet Eren İlköğretim Okulunda çalıştı. Kesirven Şehit Mehmet Eren İlköğretim Okulunda 12 yıl kadar öğretmenlik yaptı. Aynı okulda  04.12.2014 tarihinden itibaren Okul Müdürlüğü görevini yürüttü. 03.07.2019 tarihinden itibaren Çandır İlk ve Ortaokuluna atandı. Halen Okul Müdürlüğü görevini yürütmektedir.