BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Çandır Ortaokulu

Mrt

01-07 Mart Deprem Haftası olması münasebetiyle Öğrencilerimize temel afet bilinci, öğretmenlerimize de KBRN eğitimleri verildi. Ardından aşağıda gösterilen tatbikatlar yapıldı.

1-Doğal Afetler

2-Deprem

3-KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyoaktif ve Nükleer)

4-Yangın

5-Personel Tahliyesi

Şbt

Bakanlığımız 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında, eğitim sistemimizde ahlak eğitimini yeniden yapılandırma konusunda gelecek vizyonu oluşturmaya yönelik fikir alışverişlerine ve disiplinler arası tartışmalara zemin hazırlayacak Eğitim ve Ahlak Kongresi 02-03 Nisan 2020 tarihlerinde Antalya'da yapılacaktır. Kongre Öğrenci Ahlakı, Öğretmen Ahlakı, Yönetici Ahlakı ve Veli Ahlakı başlıklarında olup 2 gün sürecektir. Kongre web sayfasına http://egitimahlakkongresi.meb.gov.tr adresinden ulaşılabilir

Kas

5. ve 6. sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz açı koleji ziyaretimiz, öğrencilerimizin robotik ve kodlama hakkında bilgi sahibi olmasını sağladı. Bu katkılarından dolayı Açı Koleji öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Diyabet hakkında öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi bilgilendiren Diyetisyen Başak MEMİŞOĞLU´na katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Sevgi ve Saygıyla Anıyoruz...

Kas

Okulumuzun en çok kitap okuyan öğrencilerini seçtik.

Sosyal Bilgiler öğretmenimizden yeni etkinlik

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik köşemiz yenilendi. Emeği geçen Sosyal Bilgiler öğretmenimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.